Vindt u bouwen de laatste jaren ook zo onbetaalbaar geworden? Wilt u goedkoper bouwen, maar niet besparen op kwaliteit?

En bouwt u het liefst energiezuinig? Verdiept u dan eens in het duurzame bouwconcept van JK Houses. Ons doel is duurzame woningen en bedrijfsgebouwen aanbieden voor een uiterste scherpe prijs, Dit doen wij niet door te besparen op kwaliteit, maar door een compleet nieuwe manier van bouwen.

Unieke duurzame woningen en bedrijfsgebouwen

Alle woningen worden maar een keer gebouwd. Bij ons is elke woning uniek. Ook 2-1 kapwoningen, rijtjeswoningen en bedrijfsgebouwen zijn leverbaar binnen ons concept.

Wij hebben een  bouwconcept ontwikkeld, met standaard maten, weinig restafval, korte bouwtijd en toch alle ontwerpvrijheid voor de architect-ontwerper.

Wij hebben een beperkte groep aannemers geselecteerd die voor ons bouwen. Zij zijn bekend met de duurzame bouwmethode. Wij bouwen uitsluitend met aannemers die aangesloten zijn bij Bouwgarant of Woningborg, Dit zijn de grootste keurmerken in de bouw.

Zoals gezegd, wij besparen niet op kwaliteit. U krijgt bij ons absoluut geen uitgeklede woning. Hier onder wordt uitgelegd wat wij onder kwaliteit verstaan.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De uitstraling van een woning of bedrijf valt of staat bij het materiaalgebruik en detailering. Wij vinden het belangrijk dat al onze gebouwen zowel van binnen als van buiten er goed uitzien en -minstens zo belangrijk -er goed uit blijven zien. Wij ontwerpen daarom uitsluitend met hoogwaardige materialen. Voor de buitenkant heeft u ruime keuze uit gevelstenen (handvorm of bakvorm), hout (Red cedar o.g.), zink, en keramische dakpannen. De binnenafwerking is eveneens van hoog niveau. Denk hierbij aan maatwerk binnendeuren, RVS deurbeslag, hoge plinten en voorbereiding domotica van Gira. Alle wanden en plafonds worden glad afgewerkt.

Duurzaam bouwen

Alle woningen van JK Houses worden duurzaam gebouwd. Een duurzaam gebouw is optimaal geïsoleerd en georiënteerd op het zuiden of zuidwesten. De ligging van de kavel is dus van groot belang duurzaam bouwen. Ook bij kavels gericht op het noorden zijn er mogelijkheden voor duurzaam bouwen. Doordat we in het ontwerp van de woning rekening houden met de oriëntatie ten opzicht van de zon, maak je in de wintermaanden optimaal gebruik van de laagstaande zon die ‘gratis warmte’ brengt in de woning.

Energie neutraal

De duurzame bouwmethodes die wij toepassen binnen het concept zijn energie neutraal bouwen en passief bouwen. Energie neutraal bouwen houdt in dat de totale energie verbruik van de woning of bedrijfsgebouw gelijk is aan de opgewekte energie van de woning of bedrijfsgebouw. Hieronder verstaat men de energie voor de verwarming, koeling, ventilatie en warm water. Dit wordt bereikt door het gebouw te voorzien van pv-panelen en een warmtepomp met wisselaar (lucht of aarde). De zonnepanelen wekken de energie op en in de koude maanden wordt dit ondersteund of overgenomen door de warmtepomp. In energie neutrale en passieve gebouwen is geen gasaansluiting aanwezig en wordt volledig op elektrische energie geleefd.

Een helder concept

Met JK Houses weet u altijd waar u aan toe bent. U heeft namelijk één aanspreekpunt gedurende het gehele bouwtraject, van ontwerpproces tot oplevering. Dat maakt het bouwen voor u als opdrachtgever ontspannen en feestelijk. Als de bouw in volle gang is, kunt u namelijk alvast nadenken over de inrichting van uw nieuwe woning of tuin. Binnen ons concept wordt u hierin geadviseerd door de tuinarchitect en binnenhuisarchitect – stylist.

Vrijblijvende afspraak

contact streep

Wij denken graag mee bij het uitwerken van uw plannen en ideeën. Voor zowel nieuwbouw als verbouw.

BEL VOOR EEN AFSPRAAK
050 4042800