Stedenbouw

Wij bouwen niet alleen voor particulieren, maar ook planmatig. In dat geval verzorgen wij het stedenbouwkundig ontwerp, mocht dat er nog niet zijn. Wij vinden het namelijk belangrijk dat niet alleen onze woningen kwalitatief en hoogwaardig en duurzaam zijn. maar dat dit ook geldt voor de inpassing van de woningen in hun omgeving en voor de inrichting van de openbare ruimte. Bij projectmatige bouw begeleiden wij dus het gehele bouw traject: van stedenbouwkundig plan tot uitvoering.

projecten van jack koster

Projectontwikkeling

Project Onnen

Aan de dorpsrand van het Drentse dorpje Onnen hebben wij een landschappelijke inpassing van de Dorpsweg gerealiseerd. Duurzame schuurwoningen aan de rand van het natuurgebied de Onnerpolder.

Project Westerbroek – Groningen

JK Houses heeft in Westerbroek een uitbreiding met duurzame woningen gerealiseerd. Westerbroek is een typisch lintdorp gelegen in een van de laatste laag veengebieden van Nederland. Het omvat twee natuurgebieden, de Westerbroekstermadenpolder (Stichting Groninger landschap) en natuurgebied Westerbroek (Natuurmonumenten). Opvallend aan het wonen in Westerbroek is dat de bebouwing consequent met de achterkanten  aan het landschap grenst. Zo genieten de inwoners vanuit huis in alle rust van de prachtige natuur. De sfeer van de omgeving wordt het nieuw te realiseren woonwijkje ingetrokken door het creëren van een goede waterrijke dorpsrand voorzien van een houtsingel.

Project Midlaren

Aan de Groningerstraat zijn we bezig met de herinrichting van het dorpsgezicht. We ontwikkelen twee luxe duurzame schuurwoningen passend in het landschap. De eerste woning komt aan de Groningerstraat en wordt rijzig en heeft vrij uitzicht over de straat. De tweede woning komt aan de rand van de es waarbij er onbelemmerd uitzicht is  naar de es.

Project Drenthe

In een Drents esdorp ontwikkelen wij duurzame woningen gelegen in de kern van het dorp. Samen met onze opdrachtgever verkennen wij de mogelijkheden voor de desbetreffende perceel.

Uw project

Beschikt u over grond/bouwgrond? Samen met u kijken we naar de mogelijkheden die er zijn om meerdere duurzame woningen te mogen bouwen. Hierbij houden wij rekeningen met de kosten en baten zodat de te realiseren woningen ook snel worden verkocht.

Vrijblijvende afspraak

contact streep

Wij denken graag mee bij het uitwerken van uw plannen en ideeën.

BEL VOOR EEN AFSPRAAK
050 4042800